tirsdag den 6. oktober 2009

Mishandling af kæledyr!?


Det er bare for ondt :'(.. Denne hvalp landede hos en, der nok ikke ville have den... Ejeren bandt den fast til et træ og satte strebs rigtigt stramt om dens mund, så den ikke kunne spise eller drikke. Strebsene gav dybe furer i pelsen, men heldigvis fandt en mand og hans søn hunden.. Det viste sig, at den havde stået der i 3 dage... Da de fandt den, var den helt afkræftet, men den er nu under behandling, og ejeren skal findes...
Jeg synes, det er for dårligt, at nogle folk er onde mod dyr!. Hvis man ikke kan lide dyr, så lad være med at købe dem... Og hvis man har et kæledyr og ikke vil have det mere, så sælg det eller giv det til et internat... Måske er de mindre end os, men de har også ret til at leve...
Hvad syntes I?? Har jeg ret? Eller skal det bare fortsætte?
Tænk hvis det var jer!?Ja undskyld, jeg er sådan, men det er bare ledt.. Det er de personer, der er noget galt med, ikke omvendt!!

14 kommentarer:

 1. okay xD men hvad er det de vil med at mishandle dyr? hvad er det de opnår?!

  SvarSlet
 2. det ved jeg ikke? Det kan være nydelsen af at et dyr lider :(

  SvarSlet
 3. NYDELSE ?! OMG ! hvordan kan folk nyde at se et lille forsvarsløst dyr sidde og lide!! det er for åndsvagt! Det er mega ondt!

  SvarSlet
 4. Ja nemlig... jeg synes også det er for meget

  :'(

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. ja men hvorfor xD ? det er jo ikke godt?? xD så griner du jo bare?? :/ (ikke ondt ment)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Jeg synes det er så synd for dyrene. men hvorfor har du valgt at skrive om dyr der bliver mishandlet? hvad er det der gjorde at du valgte lige netop dyrene og ikke et andet emne? :)

  SvarSlet
 10. jeg har valgt at skrive om mishandling af kæledyr fordi jeg syntes der sker så meget om det... og så ville jeg fortælle om det så folk kunne læse det på den måde jeg opfatter det ;)

  SvarSlet
 11. Jeg synes også det er modbydligt at folk mishandler dyr, men hvis man ser Animal Planet en gang i mellem kan du også se at folk tager initiativ.

  SvarSlet
 12. Ja da Kristoffer... men det er ikke alle der tager intiativ til at hjælpe dyrene og det er for klamt.

  SvarSlet
 13. avav virkeligt synd for den hund den er blevet byundet med et nylon reb så hvis den prøver at flygte gør det også ond og stripsne er jo lavet af plastic som ikke er slebet i kanterne så det skærrer sig jo også bare ind i huden på den stakkels hvalp.

  SvarSlet
 14. det er iik nylonreb det er plastikstribs xD

  SvarSlet